Tandreglering

ClearCorrect®

dela denna webbplats

Din guide till tandreglering hos Tandvårdsgruppen Kungälv, Göteborg.

Introduktion till tandreglering
Tandreglering är mer än en kosmetisk behandling; den är en investering i din hälsa och ditt välmående. Hos Tandvårdsgruppen i Kungälv, arbetar vi med att ge dig ett leende som ger dig självförtroende och främjar god munhälsa.

Vad är tandreglering?
Tandreglering innebär användning av olika typer av tandställningar för att rätta till ojämna eller sneda tänder samt korrigera bettfel. Kliniken Tandvårdsgruppen i Kungälv, Göteborg är specialist inom tandreglering och erbjuder skräddarsydda tandregleringslösningar, med en rad olika alternativ för att möta varje individs unika behov.

Varför är tandreglering viktig?
Förutom estetiska fördelar, kan tandreglering hos Tandvårdsgruppen i Kungälv, Göteborg hjälpa till att lösa problem som:
Svårigheter med att tugga ordentligt eller tala på ett korrekt sätt

Priser för tandreglering
Att investera i tandreglering är ett stort beslut, och vi förstår att priset är en avgörande faktor. Hos Tandvårdsgruppen i Kungälv, Göteborg, strävar vi efter att erbjuda behandlingar som är både högkvalitativa och kostnadseffektiva.

Kostnadsuppskattning
Innan vi påbörjar din behandling, erbjuder vi en konsultation där vi skapar en personlig behandlingsplan som passar just dina behov och din budget. Vi ger dig en klar bild av vad tandreglering kommer att kosta, utan dolda avgifter.

Vad påverkar priset?
Priset för tandreglering hos Tandvårdsgruppen i Kungälv, kan variera beroende på din individuella behandlingsplan. Hur mycket dina tänder behöver rätas upp och vilken typ av tandställning som används spelar en stor roll. Vi är här för att erbjuda dig expertis och vägledning samt hjälpa dig att hitta den mest prisvärda lösningen för dig.

Vi utför tandreglering enligt en snabb/skonsam och osynlig metod. Behandlingen tar mellan 3-24 månader. Vissa begränsningar finns så boka en fri konsultation så gör vi en bedömning i ditt fall. Du hittar mer information via länken nedan.

Det finns möjlighet se förväntat resultat digitalt innan behandling påbörjas!

tandreglering

Hur kan vi hjälpa dig?

Det finns vissa begränsningar därför behöver du boka in en kostnadsfri konsultation för att göra en korrekt bedömning av ditt fall.

Tandställning – före och efter
Att genomgå en tandreglering är en resa, och hos Tandvårdsgruppen är vi här för att stödja dig steg för steg på vägen mot ditt drömleende. Vi delar gärna före och efter bilder från tidigare patienter, så att du kan se de fantastiska resultaten vi har uppnått tillsammans med patienterna.

Före behandlingen
Innan din behandling påbörjas, kommer vi noggrant att gå igenom dina förväntningar och mål, för att säkerställa att du får det resultat du drömmer om. Våra experter hos Tandvårdsgruppen i Kungälv, Göteborg, kommer att vara med dig genom varje steg, erbjuda rådgivning och svara på alla dina frågor.

Efter behandling
Efter din behandling är det dags att skörda frukterna av ditt tålamod och din investering. Vi följer upp din behandling och ser till att du är helt nöjd med resultatet. Med hjälp av efterbilder kan du se den otroliga transformation som ditt leende har genomgått.

Kontakta oss idag
Är du redo att påbörja din resa mot ett vackrare leende? Kontakta Tandvårdsgruppen i Kungälv, Göteborg, idag för att boka en konsultation. Vårt vänliga och kunniga team är här för att svara på alla dina frågor om tandreglering och hjälpa dig att uppnå det leende du förtjänar.

Ta kontakt med oss

Öppettider

måndag – torsdag08:00 – 20:00
fredag08:00 – 14:00

Telefontider

måndag – torsdag08:00 – 16:30
fredag08:00 – 14:00

Rast:11–11.20 samt 14–14.20 (då svarar vi inte i telefon)