Tandvårdsgruppen i Kungälv strävar ständigt efter att erbjuda de mest avancerade och skonsamma metoderna för tandreglering. En av våra framstående metoder är ClearCorrect, en modern och diskret lösning som har förändrat sättet vi förvandlar leenden.

ClearCorrect, en innovativ tandregleringsmetod hos din tandläkare i Kungälv

ClearCorrect är en banbrytande metod för tandreglering som använder sig av genomskinliga, skräddarsydda plastskenor för att gradvis flytta tänderna till önskad position. Denna teknik har blivit populär på grund av dess diskreta natur och bekvämlighet för patienter.

Hur fungerar tandregleringen med ClearCorrect?

Konsultation och planering

Innan behandlingen med tandregleringen påbörjas utför våra erfarna tandläkare en grundlig bedömning och skapar en personlig behandlingsplan baserat på dina specifika behov och mål.

Skräddarsydda plastskenor

ClearCorrect använder skräddarsydda plastskenor, även kallade aligners, som är tillverkade av genomskinlig plast. Dessa aligners är bekväma att bära och kan enkelt tas av vid måltider och vid tandborstning.

Tandförflyttning gradvist

Under behandlingen byts aligners regelbundet ut för att gradvis flytta tänderna till önskad position. Detta sker utan de restriktioner och obehag som ibland är förknippade med traditionella tandställningar.

Regelbundna uppföljningar

Vårt team övervakar noggrant framstegen genom regelbundna uppföljningar för att säkerställa att behandlingen går enligt plan och att du uppnår de bästa resultaten.

Fördelar med tandreglering med ClearCorrect

Vår dedikation till att erbjuda ClearCorrect som en tandregleringsmetod på Tandvårdsgruppen i Kungälv grundar sig i vår strävan efter att ge våra patienter de bästa och mest bekväma alternativen.

Avancerad digital avtryckstagning

En av de teknologiska innovationerna som gör ClearCorrect så effektivt är användningen av avancerad digital avtryckstagning. Istället för att använda traditionella gipsavtryck, skapar vi en exakt digital modell av dina tänder. Detta gör inte bara processen mer bekväm för patienten utan ger också mer precisa och skräddarsydda resultat.

Diskret

ClearCorrect-aligners är nästan osynliga, vilket gör dem till ett populärt val för dem som vill undvika synliga tandställningar.

Bekväm användning

Aligners är avtagbara och kan enkelt tas bort vid behov, vilket gör det enkelt att bibehålla god munhygien och njuta av dina favoritlivsmedel utan restriktioner.

Effektiv

ClearCorrect har visat sig vara effektivt för att behandla en rad tandregleringsproblem och ger tydliga och varaktiga resultat.

Kombinera expertis med teknik hos din tandläkare i Kungälv

Våra erfarna tandläkare på Tandvårdsgruppen i Kungälv kombinerar sin expertis med den senaste tekniken för att säkerställa att varje patient får en skräddarsydd och effektiv ClearCorrect-behandling. Vi tror på att erbjuda inte bara en tandreglering utan en helhetsupplevelse som förbättrar din munhälsa och ger dig ett självsäkert leende. Att välja ClearCorrect hos oss innebär att du får tillgång till avancerad teknik och en dedikerad grupp av erfarna tandläkare. Vi strävar efter att göra din behandling så smidig och bekväm som möjligt, samtidigt som vi uppnår utmärkta resultat.

Kostnaden för tandreglering och försäkringsalternativ

En viktig aspekt för patienter är ofta kostnaden för tandreglering. Vi på Tandvårdsgruppen i Kungälv strävar efter att göra våra tjänster så tillgängliga som möjligt. Vi erbjuder flexibla betalningsalternativ och kan hjälpa dig att utforska eventuella försäkringsmöjligheter som kan täcka delar av behandlingskostnaden. Vår administrativa personal är tillgänglig för att besvara alla frågor du kan ha om kostnader och betalningsplaner.

Tandvårdsgruppen i Kungälv har etablerat sig som en pålitlig partner för dem som söker högkvalitativ tandvård och tandreglering. Vi tror på att skapa vackra leenden och förbättra våra patienters livskvalitet genom personlig och professionell vård. Kontakta oss  idag för att boka konsultation för tandreglering, vi kan hjälpa dig att uppnå det leende du alltid drömt om.

FAQ

1. Kan ClearCorrect användas för alla tandregleringsfall? 

ClearCorrect är effektivt för många fall, men det kan vara mindre lämpligt för extrema eller komplicerade fall. En noggrann bedömning av våra tandläkare hjälper till att fastställa om ClearCorrect är rätt för dig.

2. Hur ofta måste jag bära mina ClearCorrect-aligners?

För att uppnå de bästa resultaten bör du bära alignersna minst 22 timmar om dagen. Det är viktigt att följa tandläkarens rekommendationer för att säkerställa en framgångsrik behandling.

3. Finns det några biverkningar med ClearCorrect?

De flesta patienter upplever minimala biverkningar, såsom tillfällig ömhet eller obehag i början. Detta är normalt och avtar snabbt när du vänjer dig vid alignersna.