Tandvård är en viktig del av vår hälsa och välbefinnande. Ett vackert leende kan också ge oss självförtroende och öka vårt välmående. Om du bor i Kungälv och söker en tandläkarklinik som kan erbjuda dig omfattande tandvård, med extra fokus på estetisk tandvård, är Tandvårdsgruppen det rätta valet för dig.

En tandläkare med bred kompetens

Vi är en klinik som erbjuder en bred variation av tandvårdsbehandlingar för att tillgodose allas unika vårdbehov. Under vårt trygga tak har vi ett kompetent team av tandläkare och tandhygienister med lång erfarenhet i branschen. Vad som gör att vi sticker ut extra i Kungälv är vårt särskilda fokus på estetisk tandvård, inklusive tandblekning, implantat och tandreglering. 

Estetisk tandvård handlar om att förbättra utseendet på tänderna och återställa ett vackert leende. Med hjälp av modern teknik och utrustning kan Tandvårdsgruppen erbjuda tandblekning som kan ge dig vita och strålande tänder. Vi kan också erbjuda tandreglering för att korrigera sneda tänder med Clear Correct.

Implantat är ett annat område som utmärker vår klinik. Vi erbjuder denna mer invasiva metod för att ersätta förlorade tänder. Implantat är en smärtfri behandling och en permanent lösning som ser ut och fungerar som naturliga tänder. Tandvårdsgruppens experter kan ge dig den bästa möjliga implantatbehandlingen i nära kontakt med specialister och narkosläkare om det skulle behövas. 

Därför är vi den bästa tandläkaren i Kungälv

Våra tandläkare tillgodoser ditt specifika vårdbehov

En annan viktig faktor att överväga när man väljer en tandklinik är patientkomfort. Tandvårdsgruppen har ett stort fokus på att ge patienter en bekväm och avslappnande upplevelse före, under och efter behandling. På vår klinik jobbar professionella tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister som ser till att du känner dig väl omhändertagen, speciellt om du är tandvårdsrädd. Teamet som är aktivt under dagarna består av fem tandläkare, nio sköterskor och två tandhygienister. Om rädsla uppstår under behandlingen fokuserar vi på att lugna situationen, ger information inför de kommande momenten och erbjuder en hand att hålla i.

Kliniken har också moderna och välutrustade behandlingsrum. Vi håller sig ständigt uppdaterade med den senaste utvecklingen inom tandvård och använder de moderna behandlingsmetoderna.

Rätt tandläkare för dig

Så, om du letar efter en tandläkarklinik i Kungälv som kan erbjuda en omfattande tandvård med extra fokus på estetisk tandvård, implantat och tandreglering, är vi det bästa valet för dig. Med vårt fokus på patientkomfort och team av experter kan du vara säker på att du kommer att få den bästa möjliga vården, munhälsan och således det vackra leende du alltid velat ha. Kontakta oss för att boka din konsultation redan idag. 

FAQ

Hur kan du få hjälp med din tandvårdsrädsla?

Tandläkarrädsla är en stark rädsla inför besök hos tandläkaren som kan leda till undvikande av behandling och försämrad tandhälsa. För att hantera tandläkarrädsla kan åtgärder som att skapa en trygg och kommunikativ miljö, använda avslappningstekniker, erbjuda bedövning och informera om behandlingsmetoder vara till hjälp för att minska rädslan och främja en positiv upplevelse.

Vad är tandimplantat?

Tandimplantat är en långvarig lösning för att ersätta förlorade tänder. Under behandlingen placeras en titanskruv i käkbenet, vilket fungerar som en rot för den nya tanden. Efter läkningstiden fästs en protes, som ser ut och fungerar som en naturlig tand. Denna behandling ger dig stabilitet, funktion och höjer estetiken i munnen.

Vad innebär tandreglering hos oss?

Vi erbjuder tandreglering med Clear Correct. Det är en modern och diskret metod för att räta sneda tänder och skapa ett vackrare leende. Genom att använda en serie genomskinliga skenor som byts ut efter några veckor justeras dina tänder och du slipper använda de traditionella metallkonstruktionerna.